
Με τρεις απουσίες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός
Τρία προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός.
Με τρία προβλήματα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (26/11, 20:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών παικτών του, του Φρανκ Νιλικίνα, του Σακίλ ΜακΚίσικ και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Αντίθετα στη 12άδα θα βρεθεί κανονικά ο Όμηρος Νετζήπογλου.
Ο Γάλλος γκαρντ προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το εν λόγω παιχνίδι λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον αριστερό μηρό, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα ορθού κοιλιακού. Τέλος, ο Έλληνας γκαρντ έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
- Ομοβροντία κατά του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου Τουρισμού – Τα σημεία τριβής
- Διευρυμένο Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- Ρούμπιο: Εφικτή η συμφωνία με το Ιράν παρά τα νέα πλήγματα των ΗΠΑ – Τα Στενά θα μείνουν ανοιχτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
- Δύο συνταγές για σπιτικό παγωτό
- Δήμος Α.Αναργύρων-Καματερού: Αποκαταστάθηκε πεζογέφυρα που ενώνει τους Α. Αναργύρους με τη Ν. Φιλαδέλφεια
- ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα, ο Ανδρουλάκης και η… Μπαρτσελόνα




