Στιγμές τρόμου έζησε ένα 14χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη, όταν άρχισαν να την κυνηγά αγέλη αδέσποτων σκυλιών.
Τα σκυλιά σύμφωνα με πληροφορίες, κυνήγησαν την 14χρονη που περπατούσε αμέριμνη στον Κήπο Καλού.
Τη στιγμή της επίθεσης βγήκαν κάποιοι θαμώνες από ένα μπαρ και προστάτευσαν την ανήλικη.
Όπως τονίζουν οι κάτοικοι φοβούνται να περπατήσουν στην περιοχή λόγω των επιθέσεων.
Τι δήλωσε η μητέρα της 14χρονης
Η κ. Νάντια, μητέρα της 14χρονης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.
«Η κόρη μου, μου είπε ότι πριν από 2 μέρες, το βράδυ που γυρνούσε από την έξοδό της, εκεί που περπατούσε, άρχισαν να την κυνηγούν 5-6 σκυλιά. Το παιδί φοβήθηκε, άρχισε να φωνάζει και να τρέχει. Την είδαν κάποιοι θαμώνες ενός μαγαζιού, βγήκαν έξω και έδιωξαν τα σκυλιά. Είναι κατοικημένη περιοχή και σε κεντρικό σημείο», είπε αρχικά.
«Ακούω συνέχεια γι΄αυτά τα σκυλιά. Στις ιστοσελίδες της Πυλαίας γίνεται χαμός με αυτό το θέμα. Έχει φτάσει το θέμα μέχρι την Καλαμαριά. Ο Δήμος έχει ενημερωθεί άπειρες φορές από όσο ξέρω, εγώ είχα στείλει παλαιότερα ένα email λόγω του ότι η ίδια αγέλη επιτέθηκε σε φίλη της μεγάλης μου κόρης», συνέχισε η μητέρα της ανήλικης.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.