
Πετρούνιας: «Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες φορές μαθαίνεις»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέλαβε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης στη Τζακάρτα και έστειλε το μήνυμα του για τη συνέχεια.
Ο μυθικός Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε άλλο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που του χάρισε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Τζακάρτα, στη 10η συμμετοχή του στη διοργάνωση.
Μετά τον αγώνα, ο «βασιλιάς των κρίκων» έστειλε μήνυμα στον κόσμο μέσω Instagram, στο οποίο δείχνει ότι δεν πτοείται αλλά συνεχίζει δυναμικά, καθώς ο 34χρονος έθεσε ως στόχο τους Ολυμπιακούς του 2028 στο Λος Άντζελες, στο οποίο θα είναι 37!
Το μήνυμα του Πετρούνια
«Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες φορές μαθαίνεις , έτσι είναι ο Πρωταθλητισμός!
Διορθώνουμε ό,τι χρειάζεται τώρα γιατί έχουμε πολλή δουλειά μέχρι το LA2028!
Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και όσους με στηρίζουν!
Προχωράμε δυναμικά».
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Λουίς Ενρίκε: Μπήκε στο κλαμπ προπονητών με τα περισσότερα Champions League (vids)
- Περιπέτεια για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο – Ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της Λειτουργίας στην Καλαμαριά
- Τσουκαλάς: Έχουμε μια κυβέρνηση που κυβερνά αγκαλιά με τα συμφέροντα προς όφελος της ολιγαρχίας
- Κάσος: Σεισμός 3,5 βαθμών Ρίχτερ το μεσημέρι της Κυριακής
- Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση



