
Άρης: Χάνει τον Καντεβέρε ξανά λόγω τραυματισμού
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε, μετά τον τραυματισμό του στη σημερινή (22/10) προπόνηση έδειξαν ότι υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Θα υποβληθεί σε επέμβαση
Οι φόβοι που εκφράστηκαν μετά τον τραυματισμό του Τίνο Καντεβέρε στη σημερινή (22/10) προπόνηση στο Δασυγένειο επιβεβαιώθηκαν, καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί η ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο.
Ο άτυχος επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης, ενώ στη συνέχεια θα γίνει εκτίμηση από το ιατρικό τιμ του Άρη, για τον χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για τον Τίνο Καντεβέρε.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο 29χρονος διεθνής επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε, που τραυματίστηκε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και άμεσα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».
- Οι κάστορες επιστρέφουν για να σώσουν τη Βρετανία από πλημμύρες και ξηρασίες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι υπό όρους οι 10 από τους 17 κατηγορούμενους στη Θεσσαλονίκη
- Η Νορβηγία έχει πει δύο φορές «όχι» στην ΕΕ – Τώρα, που ο Τραμπ αναδιαμορφώνει τον κόσμο, το ξανασκέφτεται
- Ο Jay-Z κάνει diss σε Kanye West, Nicki Minaj και Drake
- Ιράν – ΗΠΑ: Η πληροφορία για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου
- Πότε είναι το επόμενο τριήμερο μετά του Αγίου Πνεύματος





