Κρήτη: Αποβλήθηκαν δια παντός από το λύκειο που φοιτούσαν δύο μαθητές – Ποιος ο λόγος
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σε Λύκειο του Ηρακλείου στην Κρήτη.
Δια παντός αποβλήθηκαν από το σχολείο τους μαθητές που πιάστηκαν στα πράσα από εκπαιδευτικούς την ώρα που επιχείρησαν αγοραπωλησία αεροβόλου όπλου εντός του σχολείου τους.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σε Λύκειο του Ηρακλείου στην Κρήτη.
Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τη Δευτεροβάθμια και την Περιφερειακή Εκπαίδευση για την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος των μαθητών.
Τι συνέβη στο λύκειο
Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, γονέας είχε αγοράσει στο παιδί του το αεροβόλο και αυτό με τη σειρά του επιχείρησε να το πουλήσει σε συμμαθητή του με το αντίτιμο των 30 ευρώ. Οι μαθητές πιάστηκαν στα «πράσα» κατά τη διάρκεια του παζαριού.
Ο πατέρας του παιδιού που ήθελε να αγοράσει το όπλο, είπε ότι «ένα παιδί πήγε να πουλήσει στον γιο μου ένα αεροβόλο πιστόλι, πλαστικό, το οποίο μετά το πιάσανε και το πήγανε στην διευθύντρια. Το όπλο βρέθηκε στα χέρια του, την ώρα που το έδινε στο προαύλιο. Εκείνη την ώρα πήγε να γίνει η συναλλαγή».
Σύμφωνα με την περιγραφή του γονέα, παρών στο συμβάν ήταν και ένας τρίτος μαθητής, που αρχικά εμπλέχθηκε στην υπόθεση, καθώς τη στιγμή που πιάστηκαν, φέρεται να κρατούσε τον γεμιστήρα. Ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε — σύμφωνα με πληροφορίες — ότι το παιδί αυτό είχε στην τσάντα του επίσης ένα μικρό αεροβόλο όπλο.
«Το τρίτο παιδί είχε πάρει το γεμιστήρα του παιδιού που πήγε να πουλήσει το αεροβόλο και ενεπλάκη και αυτό. Το άλλο όπλο του τρίτου παιδιού το βρήκε η διευθύντρια στην τσάντα του» είπε ο πατέρας του υποψήφιου αγοραστή. «Το έχει μετανιώσει το παιδί. Ζήτησε και αυτό συγγνώμη. Δεν έπρεπε να το κάνει. Δεν του έχουμε δώσει τις νοοτροπίες αυτές. Δεν το περίμενα αυτό», συμπλήρωσε ο πατέρας του παιδιού.
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442