
Σλοβακία: Σύγκρουση τρένων με 20 τραυματίες
Τα κοντινά νοσοκομεία ετοιμάζονταν να αντιμετωπίσουν τραυματίες από το ατύχημα με τα τρένα στη Σλοβακία
Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην ανατολική Σλοβακία (εικόνα πάνω από cysnews.cz) τη Δευτέρα, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 άτομα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για τα επιβατικά τρένα R 913 και R 914 που συγκρούστηκαν κοντά στην πόλη Rožňava.
Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θανάτους, μεταδίδει το Reuters. Ανάμεσα στους 20 τραυματίες είναι και και παιδιά.
O τηλεοπτικός σταθμός TA3 ανέφερε ότι τα κοντινά νοσοκομεία ετοιμάζονταν να αντιμετωπίσουν τραυματίες από το ατύχημα.
Η υπηρεσία διάσωσης της Σλοβακίας ανακοίνωσε στο Facebook ότι έστειλε ελικόπτερο και ασθενοφόρα στον τόπο του ατυχήματος.
Διεκόπη η κυκλοφορία
Τα τρένα συγκρούστηκαν σε σημείο όπου οι γραμμές διασταυρώνονται – μεταβαίνοντας σε μονή σιδηροδρομική γραμμή, ενώ η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Jablonov nad Turňou – Lipovník διεκόπη.
- Ίλιον: Καταγγελίες για καθυστερήσεις και έλλειψη νερού στη φωτιά που κατέκαψε ολόκληρη πολυκατοικία
- From Tinos to Tinos: Η καντίνα που γίνεται πράξη αλληλεγγύης για την υγεία στην Τήνο
- Ανδρουλάκης: Ο Νικόλας Φαραντούρης θα μας βοηθήσει στη μάχη για πολιτική αλλαγή
- Η εκδήλωση της Νέας Αριστεράς «ενάντια στην εκτροπή» – Το σκάνδαλο των υποκλοπών στο προσκήνιο
- Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την επίθεση με μαχαίρι στην Μόνικα Σέλες (vid)
- Το Ισραήλ θα αποβιβάσει τους ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla στην Ελλάδα – Σε συντονισμό με την κυβέρνηση

