Νίκη «βάλσαμο» για Αμορίμ και Γιουνάιτεντ επί της Σάντερλαντ (2-0) – Εύκολα η Άρσεναλ τη Γουέστ Χαμ (2-0)
«Ανάσαναν» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρούμπεν Αμορίμ μετά τη νίκη της επί της Σάντερλαντ με 2-0 για την 7η αγωνιστική. Άνετη νίκη για την Άρσεναλ επίσης με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «’Εμιρεϊτς».
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καιΆρσεναλ είχαν ένα εύκολο απόγευμα το Σάββατο (4/10), απέναντι σε Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα, για την 7η αγωνιστική της Premier League.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 των «μαύρων γατών» στο «Ολντ Τράφορντ» με τα γκολ των Μέισον Μάουντ στο 8ο και αυτό του Μπέντζαμιν Σέσκο στο 31′. Έτσι, ο Ρούμπεν Αμορίμ παραμένει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της ομάδας, με το παιχνίδι που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να είναι αυτό κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.
Στο Λονδίνο και το «Έμιρεϊτς», η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα – μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για το Champions League μεσοβδόμαδα- επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 απέναντι στα «σφυριά», στο πρώτο ματς του Νούνο στον πάγκο των φιλοξενούμενων.
Τα γκολ των «κανονιέρηδων» προήλθαν από τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Ντέκλαν Ράις στο 38′ και του Μπουκάγιο Σάκα στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, «σκαρφαλώνοντας» προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά