
Ένας 34χρονος γρονθοκόπησε δημοτικό υπάλληλο που έκοβε δέντρα
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας δημοτικός υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη από 34χρονο, εν ώρα υπηρεσίας
Δημοτικό υπάλληλο ξυλοκόπησε ένας 34χρονος στην Ευκαρπία, στη Θεσσαλονίκη, όσο εργαζόταν.
Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 61 ετών υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου, την ώρα που εκτελούσε εργασίες κοπής δέντρων.
Αφορμή φαίνεται πως αποτέλεσε η κοπή ενός μικρού δένδρου, το οποίο είχε φυτέψει ο 34χρονος. Ξεσπώντας την οργή του πάνω στον δημοτικό υπάλληλο, τού επιτέθηκε με μπουνιά, ενώ προκάλεσε φθορές στο χαρτοκοπτικό μηχάνημα.
Ο 34χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται προληπτικά το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»
- Τραμπ: Θα μπορούσαμε να τους σκοτώσουμε όλους στο Ιράν, αλλά μετά με ποιον θα διαπραγματευόμασταν;
- Καναδάς – Μαρόκο 0-3: Στα προημιτελικά με «υπογραφή» Ουναΐ


