Γκολ από τον Ελ Κααμπί στο 5-0 του Μαρόκου επί του Νίγηρα (vid)
Το Μαρόκο διέλυσε τον Νίγηρα με 5-0, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Εγκαίνια στο νέο γήπεδο για το Μαρόκο, το οποίο είχε εύκολο έργο απέναντι στον Νίγηρα, επικρατώντας με 5-0 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την αφρικανική ζώνη.
Ένας από τους πρωταγωνιστές των «κόκκινων» ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στο 51ο λεπτό της συνάντησης, μετά από ωραία κίνηση στην περιοχή και άψογο πλασέ, κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του.
Δείτε το γκολ:
3-0, El Kaabi gets in on the action. 🇲🇦⚽#QuickWittedMGT #FutureMediaInitiative #Destination2morocco #DestinationMorocco2025 pic.twitter.com/1FWwj1iI67
— Lorenz Köhler (@Lorenz_KO) September 5, 2025
Για την ιστορία, οι Μαροκινοί προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμα γκολ με τον Σαϊμπαρί, ενώ ο Ιγκαμάνε έκανε το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ουναχί.
- 25 πόντους με 1 ντρίμπλα και… MVP: O… οικονομικός Σάσα Βεζένκοφ και ένα αδιανόητο στατιστικό (vid)
- Φρένο της Κομισιόν στον έλεγχο αποδόσεων των εργαζομένων από την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Τεκμήρια: Γενναίο ψαλίδι στις αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης
- «Το κρύβω;» – Η Κένταλ Τζένερ απαντάει στη μακροχρόνια φήμη που τη θέλει να είναι λεσβία
- Μινεάπολη: «Είχαμε σφυρίχτρες, είχαν όπλα» – Η συγκλονιστική επιστολή της συζύγου της δολοφονημένης από την ICE, Ρενέ Γκουντ
- Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις υπέστη ρήξη συνδέσμου – Πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης


