Τα 30α γενέθλια του Κέντρικ Ναν,ήταν μια βραδιά με λάμψη, στιλ και μια ιδιαίτερη πράσινη πινελιά. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού και πολυτιμότερος παίκτης της περσινής EuroLeague, γιόρτασε τη σημαντική αυτή ημέρα με ένα πριβέ πάρτι στο Σικάγο, την πόλη όπου μεγάλωσε.
Το πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν στενοί φίλοι και συγγενείς, είχε όλα τα στοιχεία μιας πραγματικά ξεχωριστής βραδιάς, ζωντανή μουσική, κέφι, κομψότητα αλλά και ένα ιδιαίτερο highlight που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ο λόγος για την τούρτα του Ναν, μια εντυπωσιακή χρυσή δημιουργία που έφερε τη λέξη «MVP» και τη φιγούρα του παίκτη να πανηγυρίζει φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού – μια ξεκάθαρη αναφορά στην περσινή του σεζόν με το «τριφύλλι».
Η τούρτα του Κέντρικ Ναν
Η εμφάνιση του ίδιου του Ναν ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με τον ηγέτη των πρασίνων να επιλέγει ένα κομψό σακάκι. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, δέχθηκε τις ευχές των αγαπημένων του προσώπων, δείχνοντας απόλυτα έτοιμος και ψυχολογικά “γεμάτος” ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν με τον Παναθηναϊκό.
Στο πλευρό του, η σύντροφός του Μπλεν, η οποία τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με την κομψότητα και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, συμπληρώνοντας την εικόνα ενός βραδιού που τα είχε όλα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.