
Έκτος στα 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο ο Απόστολος Χρήστου (vid)
Ο Απόστολος Χρήστου με επίδοση 24'59 κατέκτησε την έκτη θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο, στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου στη Σιγκαπούρη.
Στην έβδομη συμμετοχή του σε ατομικό τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης έκανε μία καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τα 100μ. (όπου είχε μείνει όγδοος) αλλά δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση των μεταλλίων, κάτι για το οποίο θα χρειαζόταν να «κατεβάσει» αρκετά το πάνελλήνιο ρεκόρ (24.36).
Ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (που αγωνίζεται ως ουδέτερος) αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής κόσμου, πετυχαίνοντας ρεκόρ αγώνων με 23.68, κοντά στο δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (23.55).
Ο συμπατριώτης του Πάβελ Σαμουσένκο και ο Πίτερ Κέτζε μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση με 24.17, με τον Νοτιοαφρικανό να πετυχαίνει ξανά ηπειρωτικό ρεκόρ να εξασφαλίζει το τρίτο του μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το χρυσό στα 100μ. και το ασημένιο στα 200μ.
Τα αποτελέσματα του τελικού στα 50μ. ύπτιο ανδρών:
1. Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (Ουδέτερος/Ρωσία) 23.68 (Ρεκόρ αγώνων)
2. Πίτερ Κέτζε (Ν. Αφρική) 24.17 (Ρεκόρ Αφρικής)
. Πάβελ Σαμουσένκο (Ουδέτερος/Ρωσία) 24.17
4. Κσαβέρι Μάσιουκ (Πολωνία) 24.51
5. Κουίντιν ΜακΚάρτι (ΗΠΑ) 24.58
6. Απόστολος Χρήστου (ΕΛΛΑΔΑ) 24.59
7. Αϊζακ Κούπερ (Αυστραλία) 24.61
8. Χούμπερτ Κος (Ουγγαρία) 24.62
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
- Η καθημερινότητα σε υψηλές θερμοκρασίες – Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου
- CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Κόσμο





