Ξάνθη: Κυνηγός πυροβόλησε υπεύθυνο θήρας σε επιχείρηση για αγριογούρουνα
Κυνηγός που συμμετείχε σε οργανωμένης επιχείρησης για τον έλεγχο του πληθυσμού των αγριογούρουνων στην Ξάνθη, πυροβόλησε κατά λάθος τον υπεύθυνο θήρας του Δασαρχείου.
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Γενισέας στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης για τον έλεγχο του πληθυσμού των αγριογούρουνων.
Κυνηγός που συμμετείχε στο συνεργείο πυροβόλησε κατά λάθος τον υπεύθυνο θήρας του Δασαρχείου Ξάνθης, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για λόγους επιτήρησης. Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ξάνθης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι σφαίρες που δέχτηκε ήταν στην σπλήνα και στο ήπαρ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Όπως λένε οι γιατροί, έχουν αφαιρεθεί οι σφαίρες και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά και αναμένουν να εξελιχθεί καλά η υγεία του.
Την υπόθεση διερευνά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ασφάλεια της Ξάνθης με στόχο τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Αν και όλα δείχνουν πως πρόκειται για έναν ακούσιο πυροβολισμό, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).