Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό, καθώς η μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπαίνει στην τελική ευθεία. Μετά τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από τα προκριματικά του Champions League, ο ταλαντούχος δεξιός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», ο διεθνής αμυντικός θα ταξιδέψει την Πέμπτη το πρωί (31/07) για τη Λισαβόνα, ώστε να ολοκληρώσει τις τελικές λεπτομέρειες της μετακίνησής του, η οποία αναμένεται να αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο ρόστερ της Σπόρτιγνκ
Mercado Sporting: Mangas apresentado sexta-feira, Vagiannidis viaja na quinta-feira
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγιαννίδης θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Σπόρτινγκ το Σάββατο και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του πορτογαλικού Super Cup απέναντι στη Μπενφίκα.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να είχε ανεβάσει την προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, προσφέροντας στους πράσινους 14.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους για να καταφέρουν να πείσουν την ελληνική ομάδα να προχωρήσει τη μεταγραφή.
Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ αποτελούσε τον μεγάλο στόχο για τη συγκεκριμένη θέση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε τακτοποιήσει το ποσοστό της Ίντερ που είχε ξεμείνει στον Βαγιαννίδη, εξαγοράζοντάς το, οπότε ο Γιώργος Βαγιαννίδης ανήκε 100% στην ομάδα και δεν έχει να μοιράσει τίποτα σε περίπτωση πώλησής του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.