
«Όχι» του Μπάτλαντ στον Ιωαννίδη, χαμένη ευκαιρία για τον Πελίστρι (vids)
Στο 21′ ο Μπάτλαντ απέκρουσε την κεφαλιά του Ιωαννίδη, ενώ στο 28′ ο Πελίστρι σούταρε ανενόχλητος απο το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Συνεχίζονται οι χαμένες ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ με Ιωαννίδη και Πελίστρι.
Στο 21’ ο Πελίστρι σέντραρε από δεξιά, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μπάτλαντ έδιωξε σε κόρνερ.
Δείτε την ευκαιρία:
Επτά λεπτά αργότερα ο Πελίστρι σούταρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά δεν το έπιασε όπως θα ήθελε, με την μπάλα να φεύγει μακριά από την εστία του Μπάτλαντ.
- Η θεωρία για την υπερπροσφορά στην αγορά πετρελαίου μόλις κατέρρευσε
- «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ένα «έξυπνο» δαχτυλίδι που συνδέεται με το… Χόλιγουντ
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Ιράν: Η επίθεση της Ουκρανίας σε ιρανικό πλοίο «δεν θα μείνει αναπάντητη», προειδοποιεί ο Αραγτσί
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο – Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τα κινητά τηλέφωνα
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)

