Ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Ο Χρήστου αναφέρθηκε στα λάθη που επηρέασαν την απόδοσή του, αλλά και στον γρήγορο ρυθμό της κούρσας που τον δυσκόλεψε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου:
«Έχω μπροστά μου το 50άρι το σαββατοκύριακο και ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτές οι κούρσες, όσο δύσκολες και αν είναι, μας κάνουν πιο δυνατούς».
«Έκανα λάθος στη στροφή, έχασα δύναμη, δεν ακούμπησα καλά στον τοίχο. Δεν βγήκε όπως θα ήθελα, δεν ήταν καλή εκτέλεση. Ήταν μια πολύ γρήγορη κούρσα και χρειαζόταν υπέρβαση για να σταθείς ανταγωνιστικά».
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι