
Τέλος το Tsitsidosa: Με παρτενέρ τον Ντρέιπερ η Μπαντόσα στο US Open (pic)
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά θα αγωνιστεί στο μεικτό διπλό του US Open έχοντας στο πλευρό της τον Τζακ Ντρέιπερ.
Μπορεί ο χωρισμός με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανάγκασε την Πάουλα Μπαντόσα να αποσύρει αρχικά τη συμμετοχή της από το μεικτό διπλό του US Open, αλλά τελικά η Ισπανίδα τενίστρια θα αγωνιστεί έχοντας άλλον παρτενέρ.
Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (29/7) από τους διοργανωτές, η Πάουλα Μπαντόσα θα παίξει στο Mixed Doubles Championship του αμερικάνικου τουρνουά, έχοντας δίπλα της τον Βρετανό, Νο. 5 στα μονά, Τζακ Ντρέιπερ.
Τα ζευγάρια:
Συνολικά μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί 14 ζευγάρια και απομένουν άλλα δύο για να ολοκληρωθεί το ταμπλό του μεικτού διπλού. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το δίδυμο Μπαντόσα – Ντρέιπερ, απομένει να φανεί εάν ο Στέφανος θα κατέβει με άλλη παρτενέρ στο αμερικάνικο τουρνουά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ήταν οι περσινοί πρωταθλητές του US Open Mixed Madnes, ενώ το φετινό τουρνουά του μικτού διπλού θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Αυγούστου, 4 ημέρες πριν την έναρξη του κυρίως ταμπλό του μονού. Το ποσό που θα πάρει η νικήτρια ομάδα στο μεικτό διπλό ανέρχεται στο 1.000.000 δολάρια.
Το φετινό US Open, όσον αφορά στα μονά, θα αρχίσει στις 24 Αυγούστου και θα τελειώσει στις 7 Σεπτεμβρίου.
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans
- Με δύο άσους στο μανίκι: Πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρ και τρόμαξε τους άλλους (vid)
- Η ΕΕ αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τον πληθωρισμό
- Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα που είχε στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες

