Στο Λονδίνο για τα ιατρικά ο Στρεφέτσα – Ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού (pic)
Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα αναμένεται σήμερα (29/7) στο Λονδίνο για τα ιατρικά – Την Τετάρτη (30/7) στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός και έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Στρεφέτσα θα ταξιδέψει απόψε (29/7) στο Λονδίνο, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αύριο, Τετάρτη (30/7), θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.
Η σχετική ανάρτηση:
??⚪ Gabriel Strefezza, new Olympiacos player as he travels to London tonight for medical.
€8m package to Como. Strefezza will join Olympiacos pre-season camp in Holland tomorrow.
Ο κύριος «Νο7» της ομάδας του ιταλικού Βορρά, ολοκλήρωσε την περσινή παρουσία του με 38 αγώνες, 6 γκολ, 5 ασίστ και συνολικά 2.725 αγωνιστικά λεπτά, αποτελώντας πρόσωπο «κλειδί» στα πλάνα του νέου αστεριού της προπονητικής στην Ευρώπη, Σεσκ Φάμπρεγας.
Μάλιστα, ο Ισπανός θρύλος είχε εκθειάσει τον Στρεφέτσα, δηλώνοντας: «Τον θέλω σε κάθε ομάδα μου, από τα τοπικά μέχρι το Champions League. «Είναι ένα χρυσό παιδί, ένας πραγματικός ομαδικός παίκτης. Αν θέλεις να χτίσεις ένα δυνατό πρότζεκτ, αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.