Champions League πόλο γυναικών: Στη σημερινή κλήρωση (28/7) που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έμαθαν τους αντιπάλους τους για τους ομίλους στο LEN Champions League.
H Βουλιαγμένη τοποθετήθηκε στον Γ’ όμιλο και θα βρει απέναντί της στη φάση των «16», τη Φερεντσβάρος, που προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στον ίδιο όμιλο θα βρίσκονται, η νικήτρια του Β’ προκριματικού ομίλου, όπως και η δεύτερη ομάδα του Δ’ προκριματικού ομίλου, στον οποίο βρίσκουμε την ισπανική Ματαρό και τις ιταλικές Τριέστε και Ράπαλο.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του ουγγρικού πρωταθλήματος Ούιπεστ, τη νικήτρια του Γ’ προκριματικού ομίλου, αλλά και τη δεύτερη ομάδα από τον όμιλο του Αλίμου, σε περίπτωση που εκείνος τα καταφέρει στα προκριματικά απέναντι στη γηπεδούχο Σπαντάου από το Βερολίνο και τη γαλλική Λιλ.
Ο Άλιμος θα αγωνιστεί στα προκριματικά και σε περίπτωση που προκριθεί, θα αντιμετωπίσει είτε τη Βουλιαγμένη, είτε τον Ολυμπιακό, ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν στον όμιλο.
Στην προκριματική φάση θα συμμετάσχει και η Γλυφάδα, ως οικοδέσποινα του Ά ομίλου, θα αντιμετωπίσει την ισπανική Τεράσα και της ουγγρική Έγκερ.
Αυτή είναι η κλήρωση της προκριματικής φάσης του LEN Champions League:
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ