Τις αγαπημένες του ευρωπαϊκές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κλήθηκε να αποκαλύψει ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέιλεν Μπράουν.
Μιλώντας στην «Marca», ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε και στη Euroleague, τονίζοντας πως προσπαθεί να παρακολουθεί τα ματς, σχολιάζοντας την καλή δουλειά που κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
Όσα ανέφερε ο Μπράουν
«Στο ποδόσφαιρο μου αρέσει η Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και η Άρσεναλ. Στο μπάσκετ προσπαθώ να παρακολουθώ όσο μπορώ την EuroLeague, οι ομάδες από την Ελλάδα ή την Τουρκία κάνουν καλή δουλειά.
Και υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στην Ισπανία, όπως η Μάλαγα ή στη Μαδρίτη η Ρεάλ, για την οποία έχει παίξει και κάποιος φίλος μου. Προσπαθώ να παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ όσο περισσότερο μπορώ.
Ενώ σχολίασε και για τις σκέψεις του ΝΒΑ να δραστηριοποιηθεί στην Ευρώπη: «Δεν το ξέρω, θα δούμε. Νομίζω ότι υπάρχουν σχέδια για να αναπτυχθεί και, ενδεχομένως, να φέρουν παιχνίδια εδώ. Έχω ακούσει και άλλα πράγματα. Από την άλλη, εκτός ΝΒΑ, υπάρχει επίσης ενδιαφέρον να ξεκινήσουν αγώνες στην Ευρώπη.
Αλλά σε ό,τι αφορά τα σχέδια του ΝΒΑ, δεν έχω ακούσει πολλά. Ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών μιλάμε συχνά για το μπάσκετ, για το πού πάει το άθλημα κλπ., και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την Ευρώπη. Αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε περισσότερα».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις