Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο πυροσβέστης που επιχειρούσε στη φωτιά στον Αετό Μεσσηνίας
Ο πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί πυροσβέστης, που ενώ επιχειρούσε στη φωτιά στον Αετό Μεσσηνίας – κοντά στο Κρυονέρι, ένιωσε αδιαθεσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα συμμετείχε σε κατάσβεση μιας εκ των αναζωπυρώσεων σε δύσβατο σημείο στον οικισμό Μοναστήρι όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.
Άμεσα οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, ώστε να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πυροσβέστη να διακομίζεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Αυτήν την ώρα είναι σε ύφεση είναι τα πύρινα μέτωπα στα χωριά του Αετού
Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα σε ύφεση είναι τα πύρινα μέτωπα στα χωριά του Αετού με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να εξακολουθούν να δίνουν μάχη για να δαμάσουν τις φλόγες και να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Καθοριστική η επέμβαση των αεροσκαφών το πρωί της Κυριακής
Μεγάλη μάχη δόθηκε και τις νυχτερινές ώρες με σκοπό να κρατηθεί η πυρκαγιά μακριά από τους οικισμούς, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν είχαν και ρεύμα λόγω των καταστροφών που έχουν γίνει στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Πύρινα μέτωπα υπάρχουν σε μία μεγάλη περιοχή από τις παρυφές του Σελλά έως και τα όρια των Δήμων Τριφυλίας και Οιχαλίας στη Μάλθη.
Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν ρίψεις, οι οποίες κατά τη χθεσινή μέρα ήταν καθοριστικές για να μην πάρουν τα πύρινα μέτωπα ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το Σαββατο έφτασε στην περιοχή κλιμάκιο Μολδαβών πυροσβεστών, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας για να συνδράμουν στην πυρόσβεση μεγάλων πυρκαγιών.
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- «Ο Αταμάν έκανε τη λάθος επιλογή με Χολμς και Γιούρτσεβεν»
- Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου – Λεία άνω των 30.000 ευρώ
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442