Βαλκανικό 2025: Οι αδελφές Ζενέγια πανηγύρισαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια!
Οι αδελφές Ζενέγια, Λάουρα και Ελημπιώνα, πανηγύρισαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα στα 400 μέτρα με εμπόδια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου.
Απόλυτη κυριαρχία στα 400 μέτρα με εμπόδια για τις αδελφές Ζενέγια, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό τουΒόλου, καθώς η Λάουρα κατέκτησε το χρυσό και η Ελημπιώνα το αργυρό μετάλλιο!
Το αχτύπητο ελληνικό δίδυμο έκανε 1-2 στο βάθρο, με την Λάουρα να φέρνει το πρώτο χρονικά χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα, κάνοντας χρόνο 57.02.
Οσον αφορά την Ελημπιώνα Ζενέγια ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 57.91 κατεβαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της τα 58 δευτερόλεπτα!
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.