Ολυμπιακός: Τα φιλικά που θα δώσει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Γνωστές έγιναν οι φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Κύπρου.
Επιστροφή σε κυπριακό έδαφος ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα λάβει μέρος στο ετήσιο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Στο τουρνουά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μονακό και την Παρί, ενώ μέρος θα λάβει και ο Ερυθρός Αστέρας.
Η ανακοίνωση:
«Η καρδιά της Ευρωλίγκας χτυπά ξανά στην Κύπρο, τον Σεπτέμβριο! Τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες — Ολυμπιακός, Μονακό, Παρί και Ερυθρός Αστέρας — συγκρούονται στο παρκέ του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», χαρίζοντας στο κοινό τρεις ημέρες γεμάτες ένταση, θέαμα και μπασκετική μαγεία.
Στις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, η Κύπρος υποδέχεται την αφρόκρεμα της Ευρωλίγκας στο 6ο Τουρνουά Μπάσκετ «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου
18:45 Παρί-Ερυθρός Αστέρας
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου
18:00 Ολυμπιακός-Μονακό
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου
16:15 Ολυμπιακός-Παρί
18:30 Μονακό-Ερυθρός Αστέρας
Για τα εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ».
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442