Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η 48χρονη οδηγήθηκε στο ΤΤ Κορυδαλλού για κατάθεση και συνελήφθη. Για τη δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος της θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας ο οποίος θα αποφασίσει για την περεταίρω ποινική της μεταχείριση.
Τι ισχυρίστηκε η οδηγός
Σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε σταθμεύσει έξω από το σούπερ μάρκετ και περίμενε με την 15χρονη κόρη της, τον πατέρα της να ψωνίσει.
Κάποια στιγμή θέλησε να ανοίξει το air codition στο όχημα. Ωστόσο λόγω απειρίας όπως είπε στον χειρισμό του αυτόματου ΙΧ που είχε αγοράσει πρόσφατα έθεσε το όχημα σε θέση εκκίνησης και όχι στη νεκρά με συνέπεια κινηθεί προς τα εμπρός. Τότε πανικοβλήθηκε και πιθανότατα αντί για φρένο ίσως να πάτησε και το γκάζι.
Συνέπεια ήταν το ΙΧ να σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος και να «εισβάλει» εντός του σούπερ μάρκετ.
Αρχικά έπεσε στο πρώτο ταμείο παρασύροντας την υπάλληλο και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε στα ράφια με τα αναψυκτικά παρασύροντας τα δυο μικρά αδέρφια.
«Ευτυχώς που χτύπησε πρώτα στο ταμείο»
Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι αν δεν είχε χτυπήσει πρώτα το ταμείο ανακόπτοντας την ταχύτητα του οχήματος ίσως να είχαμε και νεκρούς.
Στο κατάστημα επικράτησε πανικός.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και σε 5 λεπτά δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομείο με τη συνοδεία αστυνομικών μέσα σε λίγη ώρα.
Οι τραυματίες
Η 47χρονη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με ελαφρές ορθοπεδικές κακώσεις και μετά τις εξετάσεις που της έγιναν πήρε εξιτήριο.
Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο 11χρονος έφερε ελαφρές κακώσεις στα πόδια ενώ πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο 7χρονος στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στη λεκάνη.
Η Τροχαία ενημερώθηκε και για ακόμη ένα παιδί 10 ετών, το οποίο μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Το παιδάκι τη στιγμή που έγινε η πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο ταμείο, έπεσε κάτω και επειδή νόμιζαν οι γονείς ότι είχε χτυπήσει, το μετέφεραν και αυτό στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.
Η οδηγός και η κόρη της που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκαν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου