Η Εθνική πόλο γυναικών είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά τον θρίαμβο με 12-9 επί της Ουγγαρίας. Μία από τις καθοριστικές στιγμές του τελικού ήταν όταν η Στεφανία Σάνταέκλεισε ιδανικά το τρίτο οκτάλεπτο για την Ελλάδα με ένα τρομερό buzzer beater, κάνοντας το 10-6.
Αυτό το τέρμα «έκοψε» τα πόδια των αντιπάλων της Γαλανόλευκης, την ώρα που προσπαθούσαν να επιστρέψουν, έχοντας μειώσει στο σκορ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Παράγοντες της ΕΠΟ έχουν επιδοθεί σε κούρσα στήριξης του Λανουά, αν και δεν είναι αρμόδιοι, και δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να προκαταβάλουν τις εξελίξεις. Οι ΠΑΕ δεν πήραν επίσημη θέση
Ούτε προσχήματα ο Λανουά, ο οποίος έκανε επιλογές που προκαλούν για τα καθοριστικά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League