
Νόρα Βαλσάμη: «Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ, είναι ντροπή»
Η Νόρα Βαλσάμη ζει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου.
Η Νόρα Βαλσάμη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει απομονωμένη στη Σύρο, όπου ζει.
Νόρα Βαλσάμη: «Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ»
«Δεν φτάνουν ούτε να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή. Παίρνω καλούτσικη σύνταξη και προσπαθώ με οικονομία να τα φέρνω εις πέρας». Στη συνέχεια ανέφερε ότι τακτοποιήθηκε το χρέος για το σπίτι της στη Ραφήνα, το οποίο παραλίγο να βγει σε πλειστηριασμό: «Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ».
Το πρόβλημα της υγεία της
Όσο για την πορεία της υγείας της μετά τον τραυματισμό της στη μέση και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο πριν από περίπου ένα χρόνο, η Νόρα Βαλσάμη δήλωσε ότι κινείται κανονικά ότι δεν χρειάστηκε εν τέλει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση:
«Είμαι στη Σύρο και είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια επέμβαση στη μέση, παρότι είχα σοβαρά προβλήματα. Πλέον κινούμαι κανονικά, είμαι αρκετά καλύτερα».
Νόρα Βαλσάμη: «Αγαπώ πολύ την τέχνη μου, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω»
Παράλληλα, η Νόρα Βαλσάμη δήλωσε ότι δέχεται επαγγελματικές προτάσεις και παρά την αγάπη της για την τέχνη και το θέατρο, εκείνη δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη σκηνή ή σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα: «Αγαπώ πολύ την τέχνη μου, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω. Η αλήθεια είναι πως πάντα δέχομαι προτάσεις να κάνω θέατρο και τηλεόραση αλλά δεν θέλω να παίξω. Προς το παρόν δεν νιώθω έτοιμη, ποιος ξέρει όμως τι θα γίνει στο μέλλον».
- «Ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν» οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτικών
- Καιρός: Οι πρώτες ζέστες μέρες του Μαΐου και τι αναμένουμε για τον Ιούνιο – Σε ανοδική τάση η θερμοκρασία
- ΕΦΕΤ: Ανακάλεσε συσκευασίες με κουλούρια – Τι εντόπισε
- Ανέτοιμοι οι Έλληνες διαιτητές για ντέρμπι, εκτέθηκαν Γκαγκάτσης και Λανουά
- Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Επίδαυρο με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μετά το ΔΘΠ
- Η επόμενη (δύσκολη) αποστολή του Χάνσι Φλικ





