
«Ο Γκασκόιν είναι καλά»
Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου βγήκε από το νοσοκομείο και οι εκπρόσωποί του ενημέρωσαν για την υγεία του
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Πολ Γκασκόιν. «Είναι καλά», δήλωσαν οι εκπρόσωποί του, προσθέτοντας ότι βγήκε από το νοσοκομείο.
Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, πρώην αστέρι της Εθνικής Αγγλίας και της Τότεναμ, όπως έγινε γνωστό, εισήχθη για νοσηλεία την Παρασκευή (18/7). Αρχικά, ο 58χρονος Γκασκόιν επισκέφθηκε το τμήματα επειγόντων περιστατικών.
Οι εκπρόσωποί του αναφέρουν τα εξής: «Ο Πολ πήγε οικειοθελώς στα επείγοντα περιστατικά την Παρασκευή (όχι με ασθενοφόρο) αφού αντιμετώπισε πρόβλημα στο λαιμό που είχε εδώ και καιρό. Πήγε σπίτι χθες (21/7) μετά από σύντομη νοσηλεία, όπου ξεκουράζεται και είναι καλά».
Η εφημερίδα «Sun» είχε ισχυριστεί την Κυριακή (20/7) ότι ο Γκασκόιν «μεταφέρθηκε εσπευσμένα» σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού βρέθηκε από έναν φίλο σε κακή κατάσταση.
Ο Γκασκόιν αγωνίστηκε 57 φορές με την Εθνική Αγγλίας και θεωρείται ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ποτέ η χώρα του.
Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας για την ομάδα των παιδικών του χρόνων, τη Νιούκαστλ, πριν μεταγραφεί στην Τότεναμ το 1988 – όπου κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας το 1991. Στη συνέχεια, ο Γκασκόιν υπέγραψε για τη Λάτσιο πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έπαιξε για τις Ρέιντζερς, Μίντλεσμπρο και Έβερτον.
Εκτός από τα γήπεδα, ο Γκασκόιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον εθισμό στο αλκοόλ και την κατάθλιψη από τότε που αποσύρθηκε το 2004.
- Συνταγή: Ριζότο με μάραθο και ρόκα
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Ο μύθος της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας: Πώς οι εταιρικοί κολοσσοί έγιναν τράπεζες εις βάρος των εργαζομένων
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Ο Βανς προειδοποίησε για… «αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφος των ΗΠΑ»
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία

