
Πάρος: Ελληνίδα τουρίστρια πλήρωσε 15 ευρώ για χωριάτικη και της χρέωσαν επιπλέον 2,5 ευρώ το λάδι
Δεδομένου ότι η χωριάτικη σαλάτα κόστιζε ήδη 15 ευρώ, το τελικό ποσό, μετά το λαδάκι των 2,5 ευρώ, ανήλθε στα 17,5 ευρώ.
Στη Πάρο μία Ελληνίδα τουρίστρια καταγγέλλει ότι πλήρωσε μία χωριάτικη σαλάτα 15 ευρώ και 2,5 ευρώ ξεχωριστά το ελαιόλαδο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια επισκέφθηκε το εστιατόριο μαζί με φίλους και παρήγγειλαν χωριάτικη σαλάτα.
Όταν το πιάτο έφτασε στο τραπέζι, διαπίστωσαν ότι δεν περιείχε καθόλου ελαιόλαδο.
Ζήτησαν από το προσωπικό να τους προσθέσει, όμως τους προσφέρθηκε ένα μικρό, σφραγισμένο μπουκαλάκι με λάδι, το οποίο τελικά χρεώθηκε με 2,5 ευρώ.
Με δεδομένο ότι η σαλάτα κοστολογούνταν ήδη στα 15 ευρώ, το τελικό ποσό ανήλθε στα 17,5 ευρώ.
«Κανονικά το λάδι χρεώνεται στη χωριάτικη»
«Τον ρώτησα γιατί χρεώθηκε το λάδι, και μου απάντησε πως “κανονικά το λαδάκι χρεώνεται επιπλέον στη χωριάτικη”», κατήγγειλε η ίδια στο βίντεο.
@its_ina98♬ πρωτότυπος ήχος – its_ina98
Διευκρίνισε, ωστόσο, πως το ζήτημα δεν ήταν οικονομικό, αλλά ζήτημα σεβασμού προς τον πελάτη. «Προφανώς και μπορούσαμε να το πληρώσουμε. Αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο έτσι. Είναι θέμα αρχής», επισήμανε.
Το περιστατικό προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες χρήστες να στηρίζουν την τουρίστρια και να καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές.
Μάλιστα, πολλοί επισήμαναν ότι η αισχροκέρδεια σε τουριστικά νησιά πλήττει όχι μόνο την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά και τη συνολική εικόνα της ελληνικής φιλοξενίας, ιδίως σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο είναι ιδιαίτερα έντονος.
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»
- «Γιατί περιμένουμε από τα παιδιά να τους αρέσει η ζωή με αυτόν τον κόσμο που κληρονομούν;»
- ΜακΚόλουμ: «Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά…»
- BHMAGAZINO: Στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τη νέα ελίτ πιλότων της Formula 1


