Οι καλύτερες ποδοσφαιρικές μέρες του Νεϊμάρ σαφέστατα βρίσκονται στο παρελθόν. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μαέστρος της μπάλας έχει ξεχάσει την τέχνη του! Αντιθέτως, στα 33 του, φρόντισε να θυμίσει ότι μπορεί να κάνει ακόμη τη διαφορά, όπως συνέβη και στο μεγάλο ντέρμπι του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ανάμεσα στη Σάντος και τη Φλαμένγκο.
Έχοντας επιστρέψει πια στην πρώτη, την ομάδα που τον ανέδειξε, ο Νεϊμάρ συνεχίζει να κάνει τα.. δικά του, χωρίς πρόβλημα, ειδικά αν πρόκειται για ένα πρωτάθλημα σαφέστατα χαμηλότερης δυναμικότητας από ότι τα περισσότερα ευρωπαϊκά. Στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του Brasileirao, ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, χάρισε στη Σάντος τη νίκη με ένα υπέροχο γκολ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του από όταν επέστρεψε.
Σημειώνεται ότι αυτό ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι μετά από ένα πεντάμηνο στο οποίο ο «Νέι» κατάφερε να αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο, ενώ μάλιστα είχε και… εκλεκτή παρέα. Στο ίδιο ματς, το ντεμπούτο του με τη Σάντος έκανε και ο γιος ενός άλλου σπουδαίου πρώην παίκτη της «ομάδας του Πελέ», ο Ρομπίνιο Τζούνιορ! Μπήκε ως αλλαγή στο 66ο λεπτό του αγώνα, φορώντας μάλιστα και το Νο7, όπως και ο πατέρας του. Ο οποίος Ρομπίνιο, σημειωτέον, βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί για υπόθεση βιασμού.
Τέλος, για τη Σάντος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο τέλος ως αλλαγή και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Γουίλιαν Αράο, ο οποίος πρόσφατα μετακινήθηκε ως ελεύθερος από τους «πράσινους».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ξέσπασε ο Εργκίν Αταμάν κατά του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του τελευταίου που ακολούθησαν τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια – «Θα φύγω όταν μου το πει ο Γιαννακόπουλος», είπε για το μέλλον του ο Τούρκος τεχνικός.
LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Λίβερπουλ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.