Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
weather-icon 21o
Πανό και συνθήματα εναντίον του Γκιόκερες από τους οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Πανό και συνθήματα εναντίον του Γκιόκερες από τους οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας τα «έχωσαν» στον Σουηδό επιθετικό, που ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Το σίριαλ της μεταγραφής του Βίκτορ Γκιόκερες στην Άρσεναλ φαίνεται να οδεύει προς το τέλος, καθώς όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά δεν πρόκειται να υπάρξουν εμπόδια της τελευταίας στιγμής για να χαλάσει η συμφωνία των «κανονιέρηδων» με την Σπόρτινγκ.

Ίσως να μην είναι και τυχαίο πως ο Σουηδός επιθετικός μαζεύει τα πράγματα από την βίλα στην οποία μένει στην Λισαβόνα, καθώς ετοιμάζεται για την μετακόμιση στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η μεταγραφή του 27χρονου σέντερ φορ έχει περάσει από «χίλια κύματα» κι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά φαίνεται πως η πίεση που άσκησε ο παίκτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την υποχώρηση της Σπόρτινγκ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκαν τα τελευταία νέα οι οπαδοί των «λιονταριών», οι οποίοι καταφέρθηκαν με πανό και συνθήματα εναντίον του Γκιόκερες, για την επιμονή του να πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας ύψωσαν δύο πανό στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας τους απέναντι στην Σέλτικ και τα «έχωσαν» στον μέχρι πρότινος… ήρωα της Σπόρτινγκ.

«Δεν κλαίμε για εκείνους που φεύγουν, είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτούς που μένουν» έγραφε χαρακτηριστικά το ένα πανό, ενώ το μήνυμα στο άλλο ήταν «κανείς δεν είναι πάνω απ’ την ομάδα, όποιος κι αν είναι αυτός».

Κανείς δεν ξεχνά ότι ο διεθνής Σουηδός επιθετικός ήταν το αγαπημένο παιδί των οπαδών των «λιονταριών», αλλά το κλίμα άλλαξε απ’ την στιγμή που ο 27χρονος στράικερ πίεσε την διοίκηση της Σπόρτινγκ να φύγει για την Άρσεναλ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες και ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Φρεντερίκο Βαράντας είχε καταφερθεί εναντίον του Γκιόκερες, δηλώνοντας πως «πάνω απ’ όλους είναι η Σπόρτινγκ».

Οι τελευταίες εξελίξεις πάντως δείχνουν ότι ο Γκιόκερες πέτυχε τον στόχο του και τελικά θα φορέσει την φανέλα των λονδρέζων, καθώς η Σπόρτινγκ δεν ήθελε να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να χάσει τα πολλά χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της.

Τα «λιοντάρια» θα πάρουν 63 εκατ. ευρώ συν δέκα εκατ. ευρώ μπόνους (τα πέντε είναι σχεδόν σίγουρα) για την μεταγραφή του Γκιόκερες και αν μη τι άλλο με τα συγκεκριμένα χρήματα μπορούν να βγουν με άνεση στην αγορά για την απόκτηση αντικαταστάτη του Σουηδού.

Απομένει να δούμε αν τελικά ο διεθνής επιθετικός θα δικαιολογήσει με τις εμφανίσεις του, τον ντόρο που έγινε γύρω απ’ την μεταγραφή του.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
Cookies