
«Ο Τερ Στέγκεν εκτός πλάνων του Φλικ στην Μπαρτσελόνα»
Ο Χάνσι Φλικ γνωστοποίησε πως δεν υπολογίζει τον Τερ Στέγκεν στον σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν
Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, κάθως όπως όλα δείχνουν ο Χάνσι Φλικ δεν τον υπολογίζει κάτω από τα γκολπόστ της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν.
Ο Γερμανός προπονητής, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον συμπατριώτη του και του ξεκαθάρισε πως αν μείνει θα είναι πλέον η τρίτη επιλογή μετά τον Σέσνι και τον Γκαρσία. Αύτα αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Caught Offside».
Ο 33χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2028, αλλά μετά την απόκτηση του Ζοάν Γκαρσία από την Εσπανιόλ δεν θα είναι βασικός με τους «μπλαουγκράνα».
Μετά τον τραυματισμό του, ο Τερ Στέγκεν είναι ξανά σε καλή κατάσταση, όμως όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά απο την Ισπανία, με τον ίδιο να έχει προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία.
- Κόντρα Μασκ-Πενταγώνου για τη χρήση του Starlink σε επιθετικά drone
- H καλύτερα διατηρημένη απεικόνιση του Ιησού, 1800 ετών – Χωρίς γένια, με κοντά μαλλιά και κομψά ρούχα
- Η Alter Ego Media ανοίγει τον επόμενο κύκλο ανάπτυξης
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους 22 της Κρήτης – Κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
- Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης



