«Ο Λουίς Ενρίκε κινδυνεύει με βαριά τιμωρία»
Με τιμωρία τριών αγώνων εκτός πάγκου, βρίσκεται αντιμέτωπος ο Λουίς Ενρίκε όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo».
Ο θρίαμβος της Τσέλσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων επισκιάστηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ των παικτών και ανθρώπων των δύο ομάδων.
Συγκεκριμενα με το σφύριγμα της λήξης, ο Ζοάο Πέδρο της Τσέλσι, τα έβαλε με τους αντιπάλους του και ο Λουίς Ενρίκε μπήκε στη σύρραξη και χτύπησε τον Βραζιλιάνο, στο σημείο ήταν και ο Ντοναρούμα, ο οποίος είχε πολλά νεύρα με τους παίκτες των «μπλε».
«Η πρόθεσή μου, όπως πάντα, ήταν να χωρίσω τους παίκτες, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Όλοι θα έπρεπε να είχαμε αποτρέψει την κλιμάκωση της κατάστασης», δήλωσε ο 55χρονος προπονητής.
Η FIFA είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έρευνα για το περιστατικό, κάτι που βάζει τον Ενρίκε σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς βάσει του άρθρου 2 του Κεφαλαίου παραβάσεων, θα μπορούσε να κινδυνεύσει με αποκλεισμό τριών αγώνων.
Η τιμωρία που κινδυνεύει ο Λουίς Ενρίκε
??? Luis Enrique could be suspended for a minimum of 3 games after hitting João Pedro after the Club World Cup final, reports @mundodeportivo. ? pic.twitter.com/N98cvdvfl6
— EuroFoot (@eurofootcom) July 14, 2025
Όπως εξήγησε ο πρώην διαιτητής, Ιτουράλδε Γκονθάλεθ, στην εκπομπή «Carrusel Deportivo»: «Οι κάρτες δεν ισχύουν την νέα σεζόν, αλλά η FIFA μπορεί να επιβάλει ποινή. Ο Λουίς μπορεί να τιμωρηθεί με μακρά αποβολή μετά το χαστούκι στον Ζοάο Πέδρο. Μπορεί ακόμη και να περάσει κάποιο διάστημα χωρίς να μπορεί να προπονήσει. Δεν επιτρέπεται να αγγίξεις το πρόσωπο αντιπάλου», ανέφερε αναλυτικά ο 58χρονος.
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442