Κέντρικ Ναν και Κώστας Αντετοκούνμπο μαζί στο Μαϊάμι! (pic)
Κώστας Αντετοκούνμπο και Κέντρικ Ναν, βρίσκονται στις ΗΠΑ και προπονήθηκαν μαζί στο Μαϊάμι!
Κέντρικ Ναν και Κώστας Αντετοκούνμπο, μέχρι και πρόσφατα συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, έκαναν κοινή προπόνηση στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι!
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό το πρωί της Πέμπτης (10/7), μαζί με τον γκαρντ του τριφυλλιού γυμνάστηκαν μαζί υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Φέλιξ Φλόρες ο οποίος και «απαθανάτισε» το γεγονός.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442