
Γέννησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη ανάρτηση με τον γιο της
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού της.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφερε στον κόσμο σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουλίου, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.
Η γνωστή αθλητικογράφος, η οποία αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στα μέσα της σεζόν, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.
Η τρυφερή ανάρτηση με το νεογέννητο μικρούλι
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το χεράκι του μωρού να κρατιέται και από τους δύο γονείς του.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ο ερχομός του γιου τους 10 μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2024 με θρησκευτικό γάμο στα Χανιά της Κρήτης. Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της όταν ήταν έγκυος 5 μηνών.
Η ίδια είχε δηλώσει τον Ιούνιο σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:
«Η αλήθεια είναι ότι μετράω αντίστροφα. Έρχεται. Είχα πολύ καλές φίλες που με βοήθησαν στο baby shower, ήταν μια μέρα κι αυτή ξεχωριστή για τον ερχομό του μπέμπη μας.
Φοβίες και άγχος είχα πριν, τώρα που κοντεύει το βλέπω πολύ χαλαρά.
Θέλω να γεννήσω φυσιολογικά. Δεν έχω προγραμματίσει πόσο καιρό θα μείνω εκτός δουλειάς. Θέλω σίγουρα να είμαι όσο γίνεται περισσότερο με το μωράκι μου, θέλω να του αφοσιωθώ.
Από εκεί και πέρα, θα επιστρέψω στο ραδιόφωνο. Του χρόνου θα είμαι μόνο στο ραδιόφωνο από επιλογή».
- Εβίτα Αγαΐτση: Ο καρκίνος στα 31 και το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε – «Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν»
- Ενίσχυση για τη Βαλένθια: Ο Λούκας Μάρι επέστρεψε στις «νυχτερίδες» (pic)
- When August Pensions And Benefits Will Be Paid
- Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Νέα έκτακτα μέτρα, πού δίνεται μάχη με τις φλόγες [Χάρτες]
- Σύρος: Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά



