
Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο δράσης για την Ισότητα των Φύλων
Η διαβούλευση για το σχέδιο δράσης για την Ισότητα των Φύλων θα είναι ανοικτή έως τις 27 Ιουλίου 2025, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδας.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπονεί το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων για την περίοδο 2025–2028, ενισχύοντας τις πολιτικές ισότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής.
Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνει χώρα ανοικτή δημόσια διαβούλευση, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός Σχεδίου που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Η διαβούλευση απευθύνεται τόσο σε πολίτες όσο και σε θεσμικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της ισότητας, της πρόνοιας, της ένταξης ευάλωτων ομάδων και της ενδυνάμωσης των γυναικών.
Μέχρι τις 27 Ιουλίου η συμμετοχή
Η Περιφέρεια προσκαλεί όλους να συμβάλουν με τις απόψεις, τις εμπειρίες και τις προτάσεις τους, ώστε το Σχέδιο να διαμορφωθεί με τρόπο ουσιαστικό, συμπεριληπτικό και εφαρμοστέο.
Η διαβούλευση θα είναι ανοικτή έως τις 27 Ιουλίου 2025 με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων στη διαβούλευση για την ισότητα, με στόχο ένα μέλλον ισότιμο, συμπεριληπτικό και βιώσιμο για κάθε κάτοικο της περιοχής.
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι influencers στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Βιασμοί, trafficking και πορνογραφία ανηλίκων οι κατηγορίες των «επαγγελματιών» μισογυνισμού Άντριου και Τρίσταν Τέιτ

