Ο Άρης άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Αλκμααρ παρά την ήττα με 3-2, και ο προπονητής του έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, τονίζοντας οτι ενόψει των αναμετρήσεων με την Αράζ (για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League) οι κιτρινόμαυροι θέλουν να διορθώσουν τις αδυναμίες τους.
Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται, εστιάζοντας στη θέση του δεξιού μπακ και του αμυντικού μέσου
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:
«Κάναμε δοκιμές, είδαμε αρκετά καλά πράγματα, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες που είδαμε ενόψει Αράζ. Το θέμα δεν είναι να μην χάνεις στα φιλικά, το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης, ενώ πρόσθεσε: «To είναι καλό που παίζουμε με τέτοιες ομάδες, που μας αναγκάζουν να τρέξουμε και να δούμε αδυναμίες. Είδαμε στιγμές που είχαμε πολύ καλά πράγματα, ήμασταν καλοί σε κάποια σημεία. Μετά ο αντίπαλος ανέβηκε έπειτα από τις αλλαγές, αλλά και εμείς όταν βάλαμε φρέσκους παίκτες, μετά ισορροπήσαμε το ματς».
Συνολικά για την εικόνα του Άρη τόνισε: «Γενικά είμαι ικανοποιημένος. Από εδώ και πέρα, θα ετοιμάζουμε την ομάδα μας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πράγματα για την Αράζ. Είδα αρκετά καλά πράγματα σήμερα. Εβγαλα κάποιους παίκτες, όχι γιατί δεν ήταν καλοί, αλλά γιατί φοβηθήκαμε μην φορτώσουν πολύ. Γενικά, είδαμε καλά πράγματα εδώ στην Ολλανδία. Ο καιρός ήταν καλός, παίξαμε με ομάδες πιο έτοιμες. Πήραμε εντάσεις και τρεξίματα. Τις αδυναμίες μας, θα προσπαθήσαμε να τις βελτιώσουμε. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά να είμαστε έτοιμοι στις 24 του μήνα».
Για τα όσα δούλεψε η ομάδα στην Ολλανδία: «Ολα δεν μπορείς να τα δουλέψεις. Μας λείπουν παίκτες στη μεσαία γραμμή. Τα χαφ είναι σημαντικό κομμάτι. Δεν πήραμε ακόμη τους παίκτες που θέλουμε στη μεσαία γραμμή, ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να πάρουμε έναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, από την διάθεσή τους και από το όλο καλό κλίμα. Πιθανόν και αυτοί θα έχουν προτεραιότητα για να ξεκινήσουν. Ναι μεν θα έρθουν καλοί παίκτες, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι,
Για τη συνέχεια των μεταγραφών: «Περιμένουμε και τι θα γίνει με το δεξί μπακ. Είμαι must να βρούμε έναν παίκτη για την μεσαία γραμμή».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.