Θάσος: Νεκρός εντοπίστηκε 64χρονος Ιταλός τουρίστας – Είχε πάει για πεζοπορία
Ο άτυχος Ιταλός που έκανε διακοπές στη Θάσο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δυο πεζοπόρους τουρίστες,
Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία στο όρος Υψάριο της Θάσου για έναν Ιταλό τουρίστα.
Ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο μονοπάτι πεζοπορίας που ξεκινάει από την τοπική κοινότητα Ποταμιάς και καταλήγει στην κορυφή, στην νοτιοανατολική πλευρά του βουνού.
Ο Ιταλός που έκανε διακοπές στο νησί, ξεκίνησε νωρίς το πρωί για πεζοπορία από το μονοπάτι της Ποταμιάς που οδηγεί στο βουνό του νησιού.
Μαζί του έφερε και ειδικά μπαστούνια πεζοπορίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προλάβει να διανύσει μόλις λίγα χιλιόμετρα πριν καταλήξει.
Ο άτυχος Ιταλός τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δυο πεζοπόρους τουρίστες, οι οποίοι έκαναν την ίδια διαδρομή.
Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε με ασθενοφόρο τον 64χρονο στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442