Ο Άρης προσπαθεί να ενισχυθεί μεταγραφικά και σύμφωνα με δημοσίευμα θέλει τον Άλβαρο Τεχέρο της Εσπανιόλ, ο οποίος είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ανήκει στην Εσπανιόλ ως το καλοκαίρι του 2026.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Άνχελ Γκαρσία σε ανάρτησή του στο «Χ» ισχυρίζεται πως o Τεχέρο ίσως να «περισσεύει» στην καταλανική ομάδα, μετά την επιστροφή του Ρούμπεν Σάντσες από τον δανεισμό του στη Γρανάδα και την παρουσία του επίσης δεξιού οπισθοφύλακα Ομάρ ελ Χιλάλι.
Επιπλέον το δημοσίευμα υποστηρίζει οτι εκτός από τον Άρη για τον Τεχέρο υπάρχει ενδιαφέρον και από τον πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.
Να σημειώσουμε οτι ο Άλβαρο Τεχέρο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας ως τη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια τη Β’ ομάδα της «βασίλισσας» (102 συμμετοχές). Η Εσπανιόλ ψάχνει να βρει διέξοδο για αυτόν λόγω του έντονου ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν, με τον Ομάρ ελ Χιλάλι και την επιστροφή του Ρουμπέν Σάντσες, ο οποίος ήταν δανεικός στη Γρανάδα την περασμένη σεζόν.
Ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί με τις Αλμπαθέτε, Σαραγόσα, Εσπανιόλ (νυν ομάδα του) αλλά και στην Εϊμπάρ με την οποία έχει γράψει τις περισσότερες συμμετοχές στην έως τώρα καριέρα του (137).
Συνολικά ο Άλβαρο Τεχέρο έχει 343 συμμετοχές με 14 γκολ και 42 ασίστ.
Το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Eurovision και την αισιοδοξία που υπήρχε για τον Akyla, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το Final-4 της Euroleague.
Η μεγαλύτερη παρενέργεια στον Παναθηναϊκό από τις απότομες αλλαγές σχεδίων και προσώπων, είναι η απώλεια του στάτους του διεκδικητή του τίτλου που επανέκτησε το 2023.
Αμερικάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Βαλαντσιούνας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Ντένβερ, με τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.