Τρίτη 15 Ιουλίου 2025
weather-icon 21o
«Στην ΑΕΛ ο Φακούντο Πέρες που έπαιξε στον Παναιτωλικό»

«Στην ΑΕΛ ο Φακούντο Πέρες που έπαιξε στον Παναιτωλικό»

Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου από την Αργεντινή ο Φακούντο Πέρες θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επέστρεψε στα «σαλόνια» της Super League και προσπαθεί να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να είναι ανταγωνιστική. Στο πλαίσιο αυτό φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Φακούντο Πέρες.

Θυμίζουμε οτι ο 25χρονος Αργεντινός μέσος που ανήκει στη Λανούς ως τον Δεκέμβριο του 2025, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Παναιτωλικό με τη μορφή δανεισμού. Οπως αναφέρει συμπατριώτης του δημοσιογράφος, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του με τους «βυσσινί» και πάλι ως δανεικός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να αναφέρουμε οτι την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Φακούντο Πέρες είχε με την ομάδα του Αγρινίου συνολικά 32 εμφανίσεις με τρία γκολ ενώ είχε και μία ασίστ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κωτάκης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Ιουλίου 2025
Απόρρητο