Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης
Η απάτη εις βάρος της γυναίκας έγινε όταν κάποιος προσποιούμενος τον γιατρό, της ζήτησε χρήματα επειδή η κόρη της δήθεν χρειαζόταν χειρουργείο επειγόντως
Εξιχνιάστηκε, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε πριν λίγες ημέρες σε περιοχή του Κιλκίς.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και μίας γυναίκας (και οι δύο αλλοδαποί) τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Πώς της άρπαξαν 4.400 ευρώ
Ειδικότερα, το πρωί της 26ης Ιουνίου 2025, συνεργός τους τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί, ζητώντας χρήματα για να υποβληθεί δήθεν σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ, το οποίο παρέλαβε η προαναφερόμενη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ο συνεργός της.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
- Κιβωτός του κόσμου: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος του
- UEFA Champions League: Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Νικήτα – «Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν», φώναζαν σε αστυνομικούς
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442