
Η επική συνάντηση της Σάκκαρη με τον Μπέκαμ: «Μια τυπική μέρα στο Wimbledon» (pic)
Η Μαρία Σάκκαρη λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο Wimbledon (1/7,16:20) είχε μια συνάντηση με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στην μάχη του Wimbledon, σήμερα (1/7, 16:20) κόντρα στην Άννα Μπλίνκοβα.
Ωστόσο, λίγο πριν από τον αγώνα της η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε μία ευχάριστη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαιάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Η συνάντηση της Σάκκαρη με τον Μπέκαμ
Η Σάκκαρη συγκεκριμένα έγραψε: «Μία τυπική μέρα στο Wimbledon. Επισκέφτηκα τη σουίτα της Rolex και συνάντησα τον ίδιο τον θρύλο».
Υπενθυμίζεται ότι αν η Σάκκαρη, «μπει με το δεξί» στο βρετανικό τουρνουά θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια για τον δεύτερο γύρο, την πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon και περυσινή φιναλίστ, Έλενα Ριμπάκινα.
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)




