
Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε νέα πρόταση από τη Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη
Πορτογάλος δημοσιογράφος διέψευσε τις φήμες για νέα πρόταση 10 εκ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Παναθηναϊκό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.
Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» είχε ρεπορτάζ στη σημερινή έκδοση της και έγραψε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα επανέρθει για τον Γιώργο Βαγιαννίδη με νέα πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, το δημοσίευμα αναπαρήγαγε αναφορές στον ελληνικό Τύπο, όπως διευκρίνιζε ο συντάκτης του και όχι δικές του πληροφορίες από το Ντα Λουζ.
Η αναπαραγωγή της εφημερίδας έλαβε έκταση στον πορτογαλικό Τύπο, όμως μάλλον το ρεπορτάζ δεν έχει βάση. Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Σεμπαστιάο Σόουζα-Πίντο, που εργάζεται στο κανάλι «Sport TV Portugal» με ανάρτηση στο «Χ» διέψευσε τη σχετική φημολογία.
Ο Σόουζα Πίντο εξήγησε πως δεν υπάρχει καμία νέα πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Παναθηναϊκό με το αναφερόμενο ποσό. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας παρακολουθεί στενά τον Βαγιαννίδη, όμως δεν έχει σημειωθεί εξέλιξη στο ζήτημα.
??? Apesar de notícias, ainda não há proposta por parte do Sporting por Vagiannidis.
O lateral do Panathinaikos é alvo, mas até ao momento sem proposta. Vagiannidis chegou ontem à Áustria para estágio com a equipa. pic.twitter.com/sXe7pNMTFU
— Sebastião Sousa-Pinto (@sebsousapinto) July 1, 2025
Πράγματι, εδώ και αρκετές ημέρες, η πλευρά του Βαγιαννίδη δεν έχει μεταφέρει έμπρακτο ενδιαφέρον στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής δεξιός μπακ είναι αφοσιωμένος στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία και σκέφτεται τα ματς με τη Ρέιντζερς για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Το ενδεχόμενο πώλησης του Βαγιαννίδη στο εξωτερικό δεν έχει εκλείψει, όμως μέχρι τους αγώνες με τους Τζερς, οι «πράσινοι» πολύ δύσκολα θα πουλήσουν. Αφενός για να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, αφετέρου γιατί δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για να αντικαταστήσουν τον 24χρονο αμυντικό.
- Όλα μηδέν στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Φίτεσε
- Κως: Ανήλικη ανασύρθηκε νεκρή έπειτα από ανατροπή τζετ σκι στο Μπόντρουμ της Τουρκίας – Αγνοούνται άλλα δύο άτομα
- Ισραήλ – Ελλάδα 66-79: Η Εθνική Νέων Ανδρών πέτυχε μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket U20
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή




