Χαμογέλα και πάλι: Στην κορυφή της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
Το «Χαμογέλα και πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου, κέρδισε τους τηλεθεατές το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου.
Η επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου, κατέκτησε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου.
Με μέσο όρο 12,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Χαμογέλα και πάλι!» κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβηκε στην κορυφή.
Στο σύνολο του κοινού, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 12,6%, με την κάλυψη να αγγίζει τους 841.000 τηλεθεατές.
Το υψηλότερο ποσοστό, 16,5%, καταγράφηκε σε επιμέρους γυναικείο κοινό.
#Xamogelakaipali
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- «ΠΑΣΟΚ… άρα on air»: Το πρώτο επεισόδιο του vidcast «ΠΑΣΟΚ
- Λάρισα: Ορατή από 30 χλμ. μακριά η φωτιά – Παραμονή σε κλειστούς χώρους συνιστάται στους πολίτες
- Βερολίνο: Έληξε η ομηρία σε σούπερ μάρκετ μετά από 11 ώρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442