Σημειωτόν κινούνται έως αυτή την ώρα τα οχήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα μετά τα διόδια της Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Το μποτιλιάρισμα που ξεκίνησε τις απογευματινές ώρες συνεχίζεται έως αυτήν την ώρα, με την κατάσταση να παραμένει δύσκολη για τους οδηγούς.
Ιδιαίτερα αυξημένη ροή παρατηρείται από τα τούνελ της Κακιάς Σκάλας μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας, ενώ στο ύψος των ΣΕΑ Μεγάρων τα οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα.
Δείτε την κίνηση
Οι οδηγοί καλούνται να δείξουν υπομονή και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων, διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας και ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Τα δύο αδέρφια παρέμειναν καθηλωμένα για δύο μήνες στο σπίτι τους λόγω ασθένειας - Παρ' όλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να αριστεύσουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις