Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων έκανε πρεμιέρα, με τη νέα του μορφή, εδώ και λίγες μέρες, έχοντας προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, αφού επιβαρύνει κι άλλο το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που κανονικά θα απολάμβαναν τις διακοπές τους τώρα.
Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης, κατακρίνοντας ουσιαστικά τη FIFA και επισημαίνοντας ότι είναι η χειρότερη ιδέα που έχει εφαρμοστεί ποτέ στο ποδόσφαιρο.
Jurgen Klopp 🗣️
«The Club World Cup is the worst idea ever. People who have never had anything to do with day-to-day business are coming up with ideas. I fear that next season players will suffer injuries they’ve never had before. If not, then it’ll happen at the World Cup or… pic.twitter.com/qOfjIXm4w5
«Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι η χειρότερη ιδέα που έχει εφαρμοστεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με τις καθημερινές δουλειές έρχονται με ιδέες.
Φοβάμαι ότι την επόμενη σεζόν οι παίκτες θα υποστούν τραυματισμούς που δεν είχαν ποτέ πριν. Αν όχι, τότε θα συμβεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή αμέσως μετά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.