
Το Σάββατο (28/6) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ
Ο Σουαλιχό Μεϊτέ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με νέο συμβόλαιο 1+1 και καταφτάνει το Σάββατο (28/6) για να υπογράψει και να μπει στις προπονήσεις.
Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Σουαλιχό Μεϊτέ είχαν αίσιο τέλος, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ένα συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.
Ο Γάλλος μέσος αναμένεται το Σάββατο (28/6) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Δικεφάλου του Βορρά, ξεκινώντας έτσι τη νέα θητεία του.
Τι κόστισε το deal στον ΠΑΟΚ
Οι ετήσιες απολαβές 31χρονου χαφ θα φτάνουν το 1.3 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπενφίκα, πληρώνοντας τη σχετική ρήτρα
Ο Μεϊτέ ήταν μέλος της ομάδας του πρωταθλήματος τη σεζόν 2023/24, ενώ πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε σε 12 παιχνίδια. Η παρουσία του στο κέντρο θεωρείται κομβική για τη συνοχή του ΠΑΟΚ, με τον Γάλλο να έρχεται αποφασισμένος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.
- ΠΑΣΟΚ: Οι «μεταγραφές», ο Τσίπρας και οι ανεξαρτητοποιήσεις
- Δράμα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους – 41 κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Σπάνια πανομοιότυπα τετράδυμα γεννήθηκαν στην Αυστραλία – Η έκπληξη της γιατρού
- Greece Faces First Major Heatwave of the Year as Temperatures Approach 43°C
- Μουντιάλ 2026: Ισπανός πιλότος «γλέντησε» Αργεντινούς επιβάτες μετά τη λήξη του τελικού (vid)
- Αυτό το καλοκαίρι κάθε βραδιά μεταμορφώνεται σε μία κινηματογραφική εμπειρία με την Xiaomi TV S Mini LED Series 2026


