Η φάση των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων «έφτασε» με την διεξαγωγή πολλών ενδιαφέρουσων αναμετρήσεων για τους φίλους του ποδοσφαίρου.
Φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους ενώ για εκείνους που απολαμβάνουν το λατινοαμερικό ποδόσφαιρο, πρόκειται να διεξαχθεί αναμέτρηση ανάμεσα στην Μποταφόγκο και την Παλμέιρας.
Ακόμη, το βλέμμα των θεατών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων συγκεντρώνουν και οι διασταυρώσεις για την φάση των προημιτελικών.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.