Ο Παναθηναϊκός ενισχύει ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ αλλά και στη φροντ λάιν του, καταλήγοντας στην περίπτωση του Γιάννη Κουζέλογλου από την ΑΕΚ.
Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ θα αποτελέσει τον έκτο Έλληνα στο «τριφύλλι» δίπλα στους Κώστα Σλούκα, Βασίλη Τολιόπουλο, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Ντίνο Μήτογλου και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ενώ στο… βάθος υπάρχει ακόμα και η περίπτωση του Νίκου Ρογκαβόπουλου.
Καλή σεζόν με την ΑΕΚ
Ο Κουζέλογλου άρχισε την καριέρα του στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ έχει θητεύσει σε Παρτίζαν, Απόλλων Πάτρας, Λαύριο, Ορτέζ, Ηρακλή, ΑΕΚ και Μπούργος. Το 2023 επέστρεψε στην Ένωση όπου και αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια.
Σε 20 εφετινές αναμετρήσεις στην Greek Basketball League είχε μέσο όρο 4,6 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 14:48 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Basketball Champions League μέτρησε 3,2 πόντους και 2,4 ριμπάουντ.
LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι για τους Ερυθρόλευκους το διακύβευμα είναι η πρόκριση στο Final Four.