
Στους «16» η Τσέλσι μετά το 3-0 κόντρα στην Εσπεράνς – Στο 1-1 έμεινε η Φλαμένγκο με το Λος Άντζελες (vids)
Τσέλσι και Φλαμένγκο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων – Δείτε γκολ και φάσεις από τα ματς.
Εύκολη νίκη για την Τσέλσι, την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 3-0 της Εσπεράνς, να παίρνουν την δεύτερη θέση του ομίλου και να ετοιμάζονται για τους «16», εκεί που θα βρουν την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη.
Οι καιρικές συνθήκες, με την υγρασία και τη ζέστη να χτυπούν… κόκκινο, δεν επέτρεψαν και ιδιαίτερο θέαμα στο ματς και ο ρυθμός στο πρώτο μέρος δεν… υπήρχε. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο τρίτο και πέμπτο λεπτό, Ανταραμπιόγιο και Ντέλαπ αντίστοιχα, σκόραραν για το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Με τη Μπενφίκα η Τσέλσι στους «16»
Στην επανάληψη, η Τσέλσι πάλι στις καθυστερήσεις του ματς σκόραρε, με τον Τάιρικ Τζορτζ στο 90′ +7 για το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ και έφερε τους Λονδρέζους στη 2η θέση του ομίλου.

Στο άλλο ματς βραδιάς, η Φλαμένγκο παρά το 1-1 κόντρα στη Λος Άντζελες FC. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο έδωσε το προβάδισμα στους Βραζιλιάνους, ωστόσο ο Μπουάνγκα στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με επτά βαθμούς, η Φλαμένγκο άφησε δεύτερη την Τσέλσι και ετοιμάζεται πλέον για τα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοικτά της Κρήτης
- Ασυνήθιστο θέαμα στη Λήμνο – Φλεγόμενα αντικείμενα πέφτουν από τον ουρανό
- Ο «κλώνος» του Τόνι Κρόος είναι 16 χρονών και τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης
- Αχιλλέας, Μακιαβέλι, κλώνος και σαγήνη: Η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε στο Instagram – «Είμαστε όλοι καταδικασμένοι»
- Μουντιάλ 2026: Κατά της Ομοσπονδίας ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, ζητάει παραιτήσεις
- Κλειστή η Πειραιώς λόγω πτώσης δέντρου – Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων στην Αττική



