Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τσέλσι βρίσκεται ο Μάικ Μενιάν. Όπως μετέδωσε η Gazzetta dello Sport, ο Γάλλος τερματοφύλακας της Μίλαν ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο και τους «μπλε» αφού οι δύο σύλλογοι έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται από Δευτέρα.
Τι θα κοστίσει στην Τσέλσι
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, η ομάδα που πριν από λίγες εβδομάδες διαδέχθηκε τον Ολυμπιακό ως νέα κάτοχος του Conference League, θα πληρώσει στους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον 29χρονο τερματοφύλακα και μάλιστα αναμένεται να τον ανακοινώσει άμεσα αφού μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Την ίδια ώρα, λόγος γίνεται και τους πιθανές αντικαταστάτες του Μενιάν στους «ροσονέρι», με επικρατέστερο τον Σέρβο, Μίλε Σβίλαρ, της Ρόμα.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.