Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής, καθώς οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές.
Ειδικότερα, στο κόκκινο είναι η λεωφόρος Κηφισού από τη Λυκόβρυση μέχρι το Αιγάλεω και η Αττική Οδός από τα Βριλήσσια μέχρι το Γέρακα. Επίσης, αρκετή κίνηση παρατηρείται στον κόμβο της Αττικής Οδού προς Αθηνών – Λαμίας.
Παράλληλα, με μικρές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας.
Συγκεκριμένα, σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης μέχρι το κέντρο, στη Βασ. Κωνσταντίνου, τη Βασ. Σοφίας, στη Μεσογείων και τη λεωφόρο Κηφισίας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων